SUDĖTIS:
● Bulvės – 500 gr
● Svogūnai – 100 gr
● Pievagrybiai – 500 gr
● Vištienos filė – 400 gr
● Pienas 0,5% – 100 gr
● Grietinėlė 10% – 50 gr
● Sūris – 100 gr
● Mu ka – 20 g
PARUOŠIMAS:
1. Vištieną supjaustykite gabalėliais ir kepkite be aliejaus iki baltumo.
2. Vištieną perkelkite į lėkštę ir toje pačioje keptuvėje troškinkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną su ketvirčiais supjaustytais pievagrybiais, kol išgaruos drėgmė.
3. Tuo pačiu metu bulves po išvirimo pavirkite lupenomis apie 5-10 minučių, atvėsinkite šaltame vandenyje, nulupkite ir sutarkuokite.
4. Dabar į išvirusius grybus ir svogūnus suberkite vištienos filė, supilkite pieną ir grietinėlę, suberkite miltus, druską ir prieskonius, maišykite, kol šiek tiek sutirštės.
5. Vištienos filė su grybais dėkite į kepimo indą, ant viršaus dėkite bulves ir pabarstykite sūriu.
6. Kepkite apie 20 minučių 230-250 laipsnių temperatūroje.
Gero apetito! Pasidalinkite šiuo receptu su draugais ir leiskite jį išbandyti ir jiems.