Vištienos salotos Naujiesiems metams. Skanus kulinarinis stebuklas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Salotos – tikras kulinarinis stebuklas, galintis ir pasotinti, ir sužadinti apetitą. Rezultatas priklauso tik nuo pasirinktų ingredientų ir asmeninių pageidavimų.

Yra daug receptų ir gaminimo variantų, įskaitant salotas su žuvimi, vištiena, jautiena ir jūros gėrybėmis.

Šiandien nusprendėme pasigaminti salotas iš paprastų ingredientų, kurių visada galime rasti namuose. Šis receptas gali būti naudojamas ir kaip skanėstas eilinę dieną, ir kaip skanėstas svečiams Naujųjų metų išvakarėse.

Ingredientai:

vištienos filė – 220 g;
kiaušiniai – 4 vnt.;
morkos – vnt.;
česnakai – 2 gvazdikėliai;
sūris – 130 g;
majonezo.
Salotų paruošimas:

Išvirkite 4 vištienos kiaušinius, atskirkite baltymus ir trynius. Kiekvieną ingredientą sutarkuokite smulkia tarka. Žalias morkas taip pat smulkiai sutarkuojame.

Giliame inde sumaišykite tarkuotas morkas, česnaką ir majonezą.

Smulkiai sutarkuokite 130 gramų kietojo sūrio. Virtą vištienos krūtinėlę supjaustykite kuo smulkiau.

Sluoksniuotų salotų surinkimas. Į pirmąjį sluoksnį dėkite sūrį, ant viršaus išspauskite majonezo. Vištieną išdėliokite kaip kitą sluoksnį ir vėl uždenkite majonezu. Tada paskirstykite morkas ir sutepkite majonezu. Kitas sluoksnis yra baltymai. Pabarstykite juo salotas ir išlyginkite šakute. Kitas yra majonezas ir trynys.

Salotos paruoštos.

Paprastas ir greitas skanėstas, kuris pradžiugins save ir savo šeimą.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 1 / 5. Balsų skaičius: 2

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Taip pat skaitykite:  Imu kefyru, 1 kiausiniu ir verdu 10 min. Pyragai su mėsos įdaru