Kaip mūsų angelas sargas duoda mums ženklus: vienuolika signalų

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Visi žino, kad kiekvienas žmogus turi savo Angelą Sargą, kuris su mumis kalbasi, rūpinasi ir saugo. Ir kai kurie žmonės turi du ar tris angelus. Angelai visada duoda ženklus, kad yra šalia žmogaus. Tai rodo, kad žmogus visada turėtų prisiminti, kad jis nėra vienas, ir niekada negalvoti, kad esate vienas šiame didžiuliame, atšiauriame pasaulyje. Šalia jūsų visada yra nematomas gynėjas, padėjėjas, vedlys – jūsų angelas sargas, kuris visada laukia, kol jūs kreipsitės į jį bet kokiu prašymu.

Mūsų angelas yra panašus į greitąją medicinos pagalbą ar priešgaisrinę tarnybą, kurios sėdi savo pastotėse ir laukia skubaus iškvietimo, kad galėtų skristi į pagalbą bėdoje atsidūrusiems žmonėms. Taip angelai laukia, kol žmogus jų paprašys pagalbos. Susisiekite su jais ir pasikalbėkite.

Angelai – neemocionalios būtybės, nebijokite jų įžeisti savo klausimais ar prašymais. Galite prašyti bet kokių dalykų, net ir kasdienių. Svarbiausia yra tikėti savo gynėju ir padėjėju, o tada viskas klostysis kaip sviestas. Ir jei tuo pat metu šalia savęs įsivaizduosite savo Angelo Sargo atvaizdą, tuomet galėsite pajusti jo buvimą šalia ir išgirsti, ką jis jums atsakys. Angelai dažnai ateina pas žmones sapne. kur jie pateikia užuominų apie svarbius gyvenimo klausimus, kuriuos žmonės kankina ilgą laiką. Tačiau be svajonių, angelai žmonėms pasirodo realybėje.

Bet kaip atpažinti angelo sargo buvimą netoliese ir kaip nepraleisti svarbių jo mums siunčiamų signalų? Kokius signalus mums duoda angelai sargai?

Pirmas ženklas: rastos baltos plunksnos

Kai įsivaizduojame Angelo atvaizdą, mes jį vaizduojame su sparnais, dideliais baltais sparnais. Todėl rasta balto paukščio plunksna yra pats pirmasis signalas, kad jūsų angelas sargas yra šalia jūsų. Jei eidami gatve staiga iš niekur pas jus atskrenda plunksna arba judriame šaligatvyje po kojomis matote ant asfalto gulinčią plunksną, tai yra patikimiausias jūsų angelo sargo buvimo ženklas. Jei šiuo metu tau liūdna ar kažkas gyvenime nesiseka, pavargo ir liūdna, tai tokiu būdu angelas tau perteikia, kad tu ne vienas, šalia yra palaikymas, todėl nereikia liūdėti ir liūdėti. liūdna.

Antras ženklas: danguje pasirodo vaivorykštė

Žmonės, pasinėrę į savo rūpesčius, retai žiūri į dangų, nepakeldami galvos. Bet jei matėte septynių spalvų vaivorykštę, skleidžiančią savo jungą danguje, tai ne be priežasties. Jei šiuo metu jus labai kankina koks nors klausimas, į kurį ilgą laiką negalite rasti atsakymo arba nežinote, ką daryti, tada šis angelo sargo jums duotas ženklas rodo, kad viskas bus gerai, neturėtumėte abejok, daryk ką planuoji ir tau pasiseks. Ir jums nereikia laukti vaivorykštės danguje, nes jos gali būti visur, svarbiausia tai pamatyti. Pavyzdžiui, vaikiškų žaislų parduotuvėje, ant iškabos, reklamjuostės, knygoje, žurnale, televizoriuje. Kai angelas sargas nori tau ką nors pasakyti, jis ras būdą, kaip tau apie tai pasakyti. Būkite atsargūs!

Trečias ženklas: gyvūnai

Jei pakeliui prie jūsų pribėga šuo ar katė ar net nepažįstamas gyvūnas lydi jus visos kelionės metu, žinokite, kad tai angelas sargas, saugantis jus nuo bėdų. Tai gali būti drugeliai, musės, bitės, kurios seks jus kelyje. Jūs neturėtumėte jų vyti. Jei išeinate iš namų ir ant slenksčio sėdi svetima katė, tai angelas, saugantis jūsų pastogę.

Ketvirtasis ženklas: monetos

Kai netikėtai pakeliui randate monetų, žinokite, kad jūsų angelas sargas jumis rūpinasi. Dažnai galima išgirsti neįtikėtinų istorijų apie tai, kai žmogus dėl nežinomų priežasčių svetimoje vietoje liko be pinigų. ir nežinojo ką daryti iš nevilties ir baimės. ir jo angelas visada ateidavo jam į pagalbą, išmesdamas nedidelę pinigų sumą, kurios pakakdavo laimingam grįžimui namo. Ir tokiais momentais net labiausiai sukaulėję skeptikai tampa Angelais tikinčiais žmonėmis.

Penktas ženklas: elektros iškrova

Jei matote mirksinčią lemputę, iš karto nemanykite, kad yra laidų problema. Greičiausiai tai ženklas iš jūsų angelo sargo. Angelas taip pat gali siųsti signalus per televizorių ar radiją, kuris staiga įsijungia. Verta pasiklausyti, kas tuo metu vyksta eteryje. Tai padės jums sunkioje situacijoje, apie kurią ilgai galvojote.

Šeštas ženklas: debesys

Daugelis žmonių mėgsta žiūrėti į debesis. Taigi, žinokite, kad per juos jūsų angelas sargas gali duoti jums patarimų. Jei matote vaizdą, pavyzdžiui, širdį iš debesų, tikėkitės meilės. Jei matote šuns atvaizdą, laukite ištikimo draugo pagalbos. Gyvatė – įdėmiai pažiūrėkite į aplinką, ar turite angį ant krūtinės?

Septintas ženklas: žmogus iš niekur

Neretai nutinka taip, kad prireikus pagalbos staiga tarsi iš žemės atsiranda žmogus, kuris tau padeda. Ir kol tu stovi sutrikęs, nesuprasdamas, iš kur jis atsirado, jis jau dingsta. Ar tau yra nutikę taip, kad eidamas gatve liūdnas ir susimąstęs staiga gauni gėlę nuo nepažįstamo žmogaus? Nemanykite, kad šią gėlę gavote atsitiktinai. Tai visiškai nereiškia, kad kažkas neatėjo pas vyrą į pasimatymą, o kad nešvaistytų puokštės, jis ją padovanojo pirmai sutiktai moteriai. Būtent tavo angelas per šį žmogų primena, kad tau nereikia liūdėti ir liūdėti, tu ne vienas šiame pasaulyje, nusišypsok ir prisimink, kad tavo Angelas visada šalia. Kokia dažniausiai būna žmogaus reakcija į netikėtai gautą dovaną? Žinoma, viskas, kas bloga, pamirštama. nuotaika pakyla, žmogus šypsosi ir dabar jis laimingas vien todėl, kad gyvenimas yra gražus!

Aštuntas ženklas: malonūs kvapai

Kvapai yra labai stiprus signalas. Pagavę malonų kvapą, pažįstamą iš vaikystės, pasineri į gerus ir švelnius prisiminimus apie tą laikotarpį, kai buvai nerūpestingas, sveikas ir laimingas. Ir visi tie artimi, brangūs žmonės buvo su tavimi, ir tu buvai ne vienas. Tai gali būti kepinių kvapas, mamos kvepalų aromatas, tėčio odekolonas, senelio cigaretė, močiutės vaistai. Juk būtent vaikystėje nežinome jokių rūpesčių ir bėdų. O mes tiesiog laimingi. Taigi, mūsų angelas nori, kad prisimintumėte, koks laimingas buvote vaikystėje, ir nustotumėte raukytis bei gailėtis savęs.

Aštuntas ženklas: dainos

Visi puikiai žino tokį ženklą kaip dainos. Kai įjungiate radiją ir pradeda groti daina, jūsų angelas sargas kalba su jumis šios dainos žodžiais. Daina gali būti iš nerūpestingos jaunystės, vaikystės, o gal išgirsta pirmą kartą. Tačiau tuomet turėtumėte įsiklausyti į jos žodžius, nes šios dainos žodžiai bus atsakymas į jūsų klausimus, kurie jus persekioja būtent šią akimirką.

Devintas ženklas: skaičiai eilės tvarka

Nedaug žmonių žino, kad keturi yra angelo ženklas. Jei kelis kartus iš eilės matote skaičių keturi, žinote, kad jūsų angelas yra šalia jūsų. Jei matote skaičius su eilės tvarka išdėstytais skaičiais, pavyzdžiui, 123, 4567, 23, tai reiškia, kad jūsų verslas klostosi gerai, viskas tvarkoje, viskas vyksta pagal planą, nesijaudinkite.

Dešimtas ženklas: staigi vėsa

Kai karštą ir tvankią dieną iš niekur staiga papučia vėsus vėjelis, žinokite, kad šalia jūsų yra angelas. Visada, kai šalia yra angelas, šalia jo žmogus jaučia vėsą, vėjelį, šaltį, žąsies odą.

Vienuoliktas ženklas: neįtikėtini įvykiai

Kokie tai renginiai? Tai yra kažkas, ko negali atsitikti. Pavyzdžiui, žiemą netikėtai už lango pamatai plazdantį drugelį. Bet tai negali būti tiesa. Šis angelas siunčia tau ženklus.

Išeidami iš namų nedvejodami paklauskite savo angelo sargo šiais žodžiais:
„Mano angelas, eik su manimi. Tu priekyje, aš už tave!

Tada visą dieną angelas vaikščios priešais jus ir sutvarkys jūsų reikalus taip, kaip jums geriausia.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.