Jie tiesiog tirpsta burnoje. Baklažanai tešloje: geriausias mano kada nors bandytas receptas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Baklažanai yra daržovė, turinti daug naudingų savybių ir unikalų skonį. Jame yra vitaminų, mineralų ir antioksidantų, kurie skatina žmogaus sveikatą.

Sumuštas baklažanas yra skanus ir maistingas patiekalas, kurį galima paruošti įvairiais būdais. Jie gali būti patiekiami kaip užkandis arba pagrindinis patiekalas. Baklažanai sutrinami ir kepami iki auksinės rudos spalvos, suteikiant jiems traškią tekstūrą ir sodrų skonį.

Šį patiekalą galima papildyti įvairiais padažais ir prieskoniais, kad suteiktų dar daugiau skonio.

Mes jums pasakysime, kaip virti baklažanus tešloje.
Ingredientai:

Baklažanai;
Česnakai – 5 skiltelės;
Miltai – 2 šaukštai;
Cilantro – krūva;
Pušies riešutai – 20 g;
Druska – žiupsnelis.
Baklažanų kepimas tešloje:

Baklažanų stiebus nuimkite ir supjaustykite 1,5 cm storio griežinėliais, dėkite į pasūdytą verdantį vandenį, o užvirus pavirkite 5 minutes.

Išvirusius baklažano gabalėlius sudėkite į lėkštę ir patrinkite popieriniu rankšluosčiu. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų.

Kiekvieną baklažano gabalėlį pamirkykite miltuose ir apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Šiuo metu susmulkinkite kalendrą ir česnaką.

Gatavus baklažanus sutepkite česnaku, pabarstykite kalendra ir pušies riešutais. Gausite skanius baklažanus be aliejaus tešloje.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.