Imu 1 stikline kefyro ir truputi faršo. Skanūs tinginio pyragaičiai: gaminu tai daug metų ir niekada nepavargstu

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Lazy pyragaičiai – paprastas ir greitai paruošiamas patiekalas, kuris gali būti puiki išeitis pusryčiams ar užkandžiams. Tai nedideli tešlos paplotėliai su įdaru viduje.

Skirtingai nei tradiciniams pyragams, tinginiams paruošti nereikia daug laiko ir pastangų.

Tinginių pyragų populiarumą lemia jų paprastumas ir ingredientų prieinamumas. Maisto gaminimas nereikalauja jokių ypatingų įgūdžių ir gebėjimų, o produktų galima rasti beveik bet kurioje parduotuvėje.

Ingredientai:

malta mėsa – 250 g;
kefyras – 200 ml;
kiaušinis – 1 vnt .;
druska – 1/2 šaukštelio;
svogūnas – 1 vnt .;
česnakas – gvazdikėlis;
miltai – 5 šaukštai.
Tinginių pyragų gaminimas:

Faršą sumaišykite su kefyru ir kiaušiniu. Svogūną sumalkite mėsmale ir suberkite į faršą kartu su per spaudą perleistu česnaku.

Sumaišykite visus ingredientus kartu. Į faršą suberkite miltus ir išmaišykite.

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir dėkite nedideles maltos mėsos porcijas viena nuo kitos.

Kepkite pyragėlius uždengtus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Greitai ir paprastai gamina mėsos pyragus. Jie tinka progoms, kai nėra laiko ruošti tradicinius pyragus.

Jei norite, į faršą taip pat galite dėti prieskonių ir daržovių.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.