Stebuklingi konservų ir bulvių pietūs keptuvėje: greiti, paprasti ir skanūs

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šį patiekalą siūlome ruošti iš konservuotos rausvos lašišos ir bulvių. Ir visas gaminimo procesas vyks keptuvėje. Patiekalas paruošiamas per kelias minutes, pasirodo maistingas ir skanus. Tai puikus biudžeto pasirinkimas šeimos meniu. Jūsų artimiesiems patiks žuvis ir bulvės, o jūs galite drąsiai įtraukti receptą į savo receptų knygą.

Reikalingi produktai

  • bulvės – 4 vnt.
  • kuprotas – 1 b
  • žalieji svogūnai – 1 krūva
  • vištienos kiaušiniai – 3 vnt
  • druskos, pipirų pagal skonį

Pradėkime virti

  1. Bulves nulupkite, sudėkite į puodą, įpilkite vandens, druskos ir virkite, kol suminkštės.
  2. Susmulkinkite virtus žalius svogūnus
  3. Iš konservų nupilkite skystį ir žuvį šiek tiek sutrinkite šakute.
  4. Iš gatavų bulvių nupilkite vandenį ir sutrinkite bulvių trintuvu. Įpilkite juodųjų pipirų, žaliųjų svogūnų, žuvies ir įmuškite vištienos kiaušinius. Viską gerai išmaišyti.
  5. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite. Supilkite paruoštą mišinį ir išlyginkite.
  6. Viską uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies 20 minučių.
  7. Praėjus nurodytam laikui, uždenkite pyragą lėkšte ir apverskite. Virkite uždengę ant mažos ugnies dar 10 minučių. O tada patiekiame prie stalo.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.