Natūrali virta dešra plastikiniame butelyje per valandą

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Naminę vištienos dešrą pasigaminti savo virtuvėje bus lengviau nei nusipirkti parduotuvėje. Be to, tokia dešra yra visiškai natūrali ir formuojama įprastame plastikiniame butelyje.

Ingredientai: 2 kilogramai vištienos, 1 svogūnas, 1 morka, druska ir pipirai, 40 gramų želatinos, 2 šaukštai burokėlių sulčių, šaukštelis rūkytos paprikos.

Puode užvirinkite vandenį. Įpilkite druskos, lauro lapų, svogūnų ir morkų. Tada sudėkite vištieną ir troškinkite uždengę 2 valandas. Į atskirą indą supilkite 300 mililitrų sultinio. Išimkite mėsą nuo kaulų į dubenį ir sudėkite morkas.

Sultinyje ištirpinkite želatiną, į vištieną įberkite druskos, raudonųjų pipirų, juodųjų pipirų ir 2 šaukštus burokėlių sulčių. Dabar čia supilkite sultinį su želatina. Viską sutrinkite blenderiu į vienalytę masę.

Supilkite mišinį į butelį, uždenkite folija ir palikite per naktį šaldytuve.

Dėl įvairovės į dešrą galite dėti įvairių prieskonių, kurie leis kiekvieną kartą išgauti skirtingą skonį.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.